Nieuws
DYON HALMAN VOOR 3E JAAR BIJ DH SUNS
Dyon Halman, SUNS-speler van het eerste uur, heeft voor een 3e opeenvolgend seizoen een verbintenis met Den Helder SUNS getekend. De 205 cm grote center doorliep zijn jeugdopleiding grotendeels bij BV Noordkop voordat hij voor 2 jaar naar Weert vertrok om voor Basketball Academie Limburg (BAL) uit te komen. In 2017 keerde hij terug op het oude nest, nadat Den Helder SUNS het levenslicht had gezien.
NINO GORISSEN TEKENT BIJ DEN HELDER SUNS
Den Helder SUNS heeft de Nederlandse spelverdeler Nino Gorissen gecontracteerd voor het komende seizoen. De 21-jarige Gorissen genoot zijn jeugdopleiding bij Landslake Lions in Landsmeer en kwam de laatste twee seizoenen uit voor Basketball Academie Limburg in Weert waar hij afgelopen seizoen tot ruim 20 minuten gemiddeld kwam
SUNS SELECTIE KRIJGT VERDER VORM
Met het contracteren van Ionnis Tsormpatzoglou krijgt de selectie van Den Helder SUNS verder vorm. De 194 cm lange Nederlander van Griekse afkomst was onlangs in Den Helder voor enkele proeftrainingen.
NICK THRAN JAAGT DROOM ACHTERNA!
Nick Thran ziet zijn lang gekoesterde droom in vervulling gaan en treedt in de voetsporen van SUNS teamgenoot Jarno Pomstra. De 19-jarige guard, die zijn basketballopleiding bij BV Noordkop genoot, heeft een studiebeurs geaccepteerd bij Saginaw Valley State University (SVSU) in het Amerikaanse college basketball.
Den Helder Suns stapt over naar Spalding!
Den Helder SUNS heeft in het gerenommeerde sportmerk SPALDING een nieuwe kledingpartner gevonden voor de komende 3 jaar. 
Thibault Vanderhaegen verlengt contract!
Thibault Vanderhaegen heeft een contract ondertekend voor een tweede seizoen bij Den Helder SUNS. De Belgische forward kwam afgelopen seizoen over van Filou Oostende en maakte in zijn eerste seizoen bij Den Helder SUNS een goede ontwikkeling door.
Peter van Noord tekent voor 3e seizoen.
Den Helder SUNS zal ook voor het derde seizoen in de Dutch Basketball League onder leiding staan van Peter van Noord. De gedreven Amsterdammer en de club kwamen gisteren een verbintenis voor komend seizoen (2019-2020) overeen.
AH SCHOOTENPLAZA STEUNT DH SUNS
Den Helder SUNS heeft een 3-jarige partnerovereenkomst getekend met Albert Heijn Schooten Plaza. AH-eigenaar Jacco Kat: "Wij willen graag een structurele bijdrage leveren om Den Helder als basketballstad op de eredivisiekaart te houden.
UITBREIDING SUNS WERKGROEP EEN FEIT!
De SUNS werkgroep, die de totstandkoming van Den Helder SUNS mogelijk heeft gemaakt op het hoogste niveau (DBL), wordt uitgebreid met de komst van Bouke Niggendijker (Commerciële Zaken), Michael van Alderwegen (SUNS ASSIST) en Ronald Visser (Social Media).
Suns Assist ook dit jaar zeer succesvol!
Bekijk onze compilatie!
De Verrekijker landelijke prijswinnaar via SUNS ASSIST!
Bekijk de video
Boy van Vliet - Rookie of the Year
NOORDWIJKERHOUT, 18 april 2019 - De prestaties van Boy van Vliet zijn gehonoreerd met de uitverkiezing tot Rookie of the Year. De 24-jarige guard van de Den Helder Suns maakte eerder deze competitie ook al zijn debuut in het Nederlands team.
De seizoensafsluiting van Den Helder Suns!
🏀 Zet 'm alvast in de agenda: De seizoensafsluiting van Den Helder Suns!

Het reguliere seizoen 2018-2019 eindigt zondag 28 april 2019 met de wedstrijd tegen Basketball Academie Limburg om 16.00 uur, waarna de Suns zich kunnen opmaken voor de play-offs. Dit afsluiten doen we natuurlijk niet zonder deze dag extra speciaal aan te kleden!
Den Helder Suns zoekt Teammanager
Met ingang van het volgende seizoen is Den Helder SUNS op zoek naar een nieuwe teammanager.
Facebook  
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart