SUNS
‌partners
Een professionele sportorganisatie kan niet bestaan zonder haar partners, die, allemaal op hun eigen wijze, bijdragen aan het (voort)bestaan van de organisatie. 

Het creëren van een brede financiële basis is vanaf dag één de doelstelling geweest van het bestuur van de Den Helder SUNS. Dit doel kan worden bereikt als zoveel mogelijk lokale en regionale ondernemers zich als partner verbinden aan de SUNS. Gelukkig hebben een groot aantal ondernemers deze handschoen al opgepakt en hebben zich al aan de SUNS verbonden en daar zijn we ze oprecht dankbaar voor!

Dit neemt niet weg dat het vinden van nieuwe Partners een continu proces is en blijft. Wij willen natuurlijk dat de Den Helder SUNS tot in lengte van jaren deel zal nemen aan de Heren Eredivisie en stiekem dromen we weer van tijden uit een inmiddels ver verleden. Om deze droom waar te maken zijn wij op zoek naar “u”, de ondernemer die nog geen partner is maar die wel inziet dat de verbinding met de Den Helder SUNS niet alleen promotie betekent voor de eigen onderneming maar ook de uitstraling van Den Helder bevordert. O.a. met het kiezen van de naam Den Helder SUNS wil het bestuur onderstrepen dat onze stad steeds positiever in beeld komt! De meeste zonuren (SUNS), het upgraden van de binnenstad, de verdere ontwikkeling van Willemsoord enzovoort.

Voelt u zich aangesproken door het bovenstaande en wilt u meer informatie over de mogelijkheden om Partner te worden van de SUNS, neem dan contact met ons op. Dat kan via het telefoonnummer 06-53239810 (James Meijer) of via e-mail (james@denheldersuns.nl).


Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart